featured

SİVRİHİSAR TEK YÜREK OLDU

service

Sivrihisar, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Hatay, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ile Kilis başta olmak üzere pek çok ilde şiddetli olarak hissedilen deprem sonrasında tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte seferberlik ilan etti. Sivrihisar Belediyesi, Sivrihisar Kaymakamlığı, ilçede yer alan sivil toplum kuruluşları ve Sivrihisarlı vatandaşlar tek yürek oldu.

Şu ana kadar 4 kamyon yardım toplandı

Milli mübadele döneminde kahraman Türk ordusuna savaş uçağı alarak vatanseverliği ve yardımseverliği ile ön plana çıkan Sivrihisar halkı, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında da depremzedeler için tek yürek oldu. Battaniye, elektrikli ısıtıcı, gıda, kışlık kıyafet, bebek bakım malzemeleri gibi birçok yardımın adeta yağdığı Sivrihisar Belediyesinden 4 kamyon yola çıktı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ “Bugün depremzedelere yardım için Sivrihisar tek yürek oldu. Sivrihisar halkı, depremzedelerin yaralarını biraz da olsa sarabilmek için tüm desteğini verdi. Depremzedelerimizin acısını hep birlikte paylaşıyoruz. Yardım kamyonlarımızı en iyi şekilde deprem bölgelerine ulaştırmak için elimizden gelen tüm seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Deprem bölgesinde hayatını yitirmiş tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha bu ülkeye böyle acı günler göstermesin inşallah.” dedi.  Sivrihisar Belediyesi’nin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere başlattığı yardım kampanyasına destek yağmuru devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi oyuncularından da yardım kampanyasına destek var

Sivrihisar Belediyesi öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyasına Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Ferdi Sancar da destek verdi. Ferdi Sancar belediye binasına getirilen yardımların paketlenmesinde Sivrihisarlı kadınlara yardım etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİVRİHİSAR TEK YÜREK OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin