featured

ETO’NUN YENİ HİZMET BİNASI İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLADI

service

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yerleşkesinde yer alan Eskişehir Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası’nı tamamlamak için ihale sürecini başlattıklarını kaydetti.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin ardından, ETO’nun Yeni Hizmet Binası’nın da faaliyete geçmesi için düğmeye basıldı. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi yerleşkesinde yer alan ETO Yeni Hizmet Binası’nın iç bölümlerinin tamamlanması ve tefrişatının yapılması için ihale süreci başladı. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO’nun 50 yıllık ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan ve enerji verimliliğinin en üst düzeyde olduğu hizmet binasını faaliyete sunmak  için ihale sürecini başlattıklarını müjdeledi.

ETO üyelerine %3 fiyat avantajı uygulanacak

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’yle komşu olan yeni hizmet binasının tamamlanması için ihale sürecini 25 Kasım itibariyle duyurduklarını belirten Güler, ihalede Eskişehir Ticaret Odası’na kayıtlı firmalara (ihale tarihinden 90 gün önce üye olmuş) %3 fiyat avantajı uygulanacağını söyledi. Eskişehirli firmalara öncelik sağlamak için bu yönde bir uygulamaya gittiklerini kaydeden Güler, teklif dosyasının 25 Kasım 2021 itibariyle ilan edildiğini ve ihaleye girecek firmaların 24 Aralık saat 12:00’ye kadar teklif verebileceğini söyledi.

Hizmet binasıyla birlikte kalıcı eser projelerimiz tamamlanacak

Tekliflerin 24 Aralık’ta açılacağını ve yapılan değerlendirmelerin ardından 3 Ocak 2022 tarihinde ihaleyi alan firmanın açıklanacağını belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 14 Ocak 2022 itibariyle de ETO Hizmet Binası’nın tamamlanması için gerekli çalışmaları başlatmayı planladıklarını kaydetti.

 

 

Yeni hizmet binasını tamamlanmasının ardından kalıcı eserlere yönelik tüm projeleri hayata geçirmiş olacaklarını kaydeden ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin ve şehrin hizmetine sunulmak üzere bir projeyi daha tamamlayacak olmanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETO’NUN YENİ HİZMET BİNASI İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin