featured

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen “Sağlık İçin Yürüyoruzetkinliği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında Acıbadem Eskişehir Hastanesi ile birlikte düzenlenen “Sağlıkta Farkındalık Seminerleri” serisinin beşincisi olan, “Sağlık İçin Hareket Et” konulu seminerin devam etkinliği olan “Sağlık İçin Yürüyoruz” büyük ilgi gördü.

7’den 70’e Eskişehirlilerin büyük katılım gösterdiği etkinlik Kanlıkavak mevkiinden başladı. “Güzel Yarınlar ve Sağlığımız İçin Yürüyoruz” yazılı pankart ile yürüyüşe geçen vatandaşlara, bölgeye bireysel spor yapmak için gelen sporseverler de destek verdi.

Belirlenen güzergâh üzerinde yapılan yürüyüş Osmangazi Spor Sahası’nda tamamlandı. Burada Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli spor uzmanlarınca fitness etkinliği yapılırken, ortaya renkli ve sporun birleştirici ruhunu taşıyan görüntüler çıktı.

Düzenlenen etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, “Sağlık için spor yapmak şart. Böylesi güzel ve anlamlı bir etkinliğe her yaştan bireyin katılması da çok güzeldi. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin