featured

SAĞLIKLI KALP SAĞLIKLI GELECEK

service

10-16 Nisan Kalp Sağlığı Haftası’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen Sağlıklı Kalp Sağlıklı Gelecekkonulu seminer vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında Acıbadem Eskişehir Hastanesi ile birlikte düzenlenen “Sağlıkta Farkındalık Seminerleri” serisinin dördüncüsü olan, “Sağlıklı Kalp Sağlıklı Gelecek” konulu seminer vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

10-16 Nisan Kalp Sağlığı Haftası kapsamında Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sahnesi’nde düzenlenen seminerin moderatörlüğünü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Erdal Yavuz yaptı.

Seminerde Acıbadem Eskişehir Hastanesi doktorları Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Ertan “Kalp Nedir, Ne İşe Yarar?”, Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat İkizler, “Kalp Hastalıklarında Tedavi Seçenekleri, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Ayşegül Akkaya Erden “Sağlıklı Bir Kalp için Doğru Beslenme” konularında başlıklı sunum ve konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Uzmanlar, kalp sağlığı konusunda vatandaşlara önemli uyarılarda bulunurken vatandaşların sorularına yanıtlar bulduğu seminer, karşılıklı soru cevap bölümüyle tamamlandı. Seminer sonunda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Erdal Yavuz, Doç. Dr. Çağatay Ertan, Prof. Dr. Murat İkizler ve Ayşegül Akkaya Erden’e seminere verdiği katkıyla teşekkür belgesi takdim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SAĞLIKLI KALP SAĞLIKLI GELECEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin