featured

REKTÖR ERDAL İKAF’23 İÇİN ETO’YU ZİYARET ETTİ

service

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek,  1-2 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF’23 hakkındaki detayları paylaştı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel ile birlikte, İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF’23 hakkında bilgi vermek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. İKAF’23’ün Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 1-2 Mart tarihleri arasında düzenleneceğini belirten Prof. Dr. Fuat Erdal, fuarın 19 paydaş üniversitenin katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi. Fuara Eskişehir, Bursa, Düzce, Zonguldak, Afyonkarahisar, Bilecik, Bolu, Kocaeli, Kütahya, Sakarya’daki üniversitelerin katılım sağlayacağını belirten Erdal, Eskişehir’de ilk kez çok sayıda üniversitenin katılımıyla kariyer fuarını düzenleneceğini dile getirdi.

İş dünyası ve öğrenciler İKAF’23’te buluşacak

Fuara sanayi ve ticaret odalarının, meslek kuruluşlarının, iş kurumu müdürlüklerinin de katılacağını belirten Erdal, fuar sayesinde öğrencilerin mesleklerini belirlemek, kariyer planlarını yapmak ve firmalarla bir araya gelmek için fırsatı bulacağını kaydetti. Rektör Erdal ayrıca fuarda öğrencilerin girişimcilerle de tanışma ve iş insanlarının tecrübelerinden faydalanma imkanı da bulacağını ifade etti.

Kariyer fuarı şehrin vizyonuna güç katar

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETO Başkanı Metin Güler, İKAF’23’ün Eskişehir’in fuarcılık vizyonuyla tam olarak örtüştüğünü belirterek, ETO’nun şirketleri Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi İşletmeciliği ve ETO-METSEM’in de İKAF’23’e partner olarak destek vereceğini söyledi. Eskişehir’in üniversiteler şehri olduğunun altını çizen ve 19 üniversitenin katılımıyla fuar düzenlenmesinin önemine değinen Güler, İKAF’23 fuarı hakkında bilgi vermek üzere Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ETO’nun meclis toplantısına davet etti. Güler, ETO olarak üniversitelerle işbirliğine önem verdiklerini belirterek, şehir için projeler ve faaliyetler üretmek adına tüm üniversitelere kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
REKTÖR ERDAL İKAF’23 İÇİN ETO’YU ZİYARET ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin