featured

RALLİ HEYECANINDA ESKİŞEHİRSPOR ARMASI

service

Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı olan ETİ Eskişehir Rallisi bugün başlıyor.
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen toplam 63 otomobil ve 126 sporcunun katılacağı organizasyonda Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Evren Olcay ve Selka Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya da yarışmacı sporcular arasında yerlerini alıyorlar.
ETİ ana sponsorluğunda, ICRYPEX, Shell Helix, Spor Toto, Evofone, KYK Yapı Kimyasalları, Mantotherm, Banaz Otomotiv, Sancaklı Metal Yapı, Nova Vista Hotel, Espark, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odası katkılarıyla düzenlenen ralli, toplam uzunluğu 381 kilometre olan asfalt zeminli parkurda 8 özel etaptan oluşacak.
Seremonik startı bugün saat 20.30’da Odunpazarı Evleri meydanında yapılacak olan ETİ Eskişehir Rallisi’nin ilk günü 24 Haziran Cuma saat 10.00’da Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda yer alan Servis Park’tan başlayacak ve 4 özel etabın geçilmesinin ardından saat 16.32’de yine servis parkta son bulacak.
Rallinin ikinci günü ise 25 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da başlayarak 4 özel etabın ardından saat 16.42’den itibaren ESPARK önündeki finiş seremonisi ve ödül töreni ile tamamlanmış olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RALLİ HEYECANINDA ESKİŞEHİRSPOR ARMASI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin