featured

OTOBÜSLERE AÇIKÖĞRETİM SINAVLARI İÇİN DÜZENLEME

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Ocak tarihlerinde yapılacak olan 2021-2022 Açıköğretim Programları Güz Dönemi Sonu Sınavları için tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerine düzenleme yaptı.

Sınavlara katılacak olan öğrencilerin ulaşımının aksamaması için yapılan değişiklikle tramvaylar hafta içi çalıştığı saatlerde çalışacak. Otobüs hatlarında yapılan düzenleme ile ise Eskişehir Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesine ulaşım sağlayan Kırmızı 4, Mavi 4, Siyah 55, Kırmızı 63 ve Siyah 85 numaralı otobüs hatları, hafta içi çalışma saatlerine göre hizmet verecek. Bu hatların dışında kalan otobüs hatları hafta sonu çalışma planına göre çalışamaya devam edecek. Otobüs ve tramvay saatlerinin eskisehir.bel.tr web adresinden kontrol edilebileceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sınavlara girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
OTOBÜSLERE AÇIKÖĞRETİM SINAVLARI İÇİN DÜZENLEME

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

2 Yorum

  1. Sitenin hertarafından reklam fışkırıyor. Haber okunamıyor yav.

    Cevapla
    • Yönetici 2 yıl önce

      ilginiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili arkadaşlarımız çalışma yapacak ve en rahat şekilde haber okuyabileceksiniz.

      Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin