featured

ÖLÜM YOLU YİNE CAN ALDI

service

Son bir hafta içerinde Seyitgazi –Kırka karayolunda meydana gelen kaza sayısı 15’i buldu. Yıllardan beri gündeme getirilen ve bölge halkını isyan ettiren karayolunda son yaşanan kazada kamyon ile bir çekici çarpıştı. Kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı. İlçe Belediye Başkanı Uğur Tepe “yeter artık daha kaç kişinin ölmesi bekleniyor” diye isyan etti.

Eskişehir Seyitgazi karayolunun Kırka mevkii yeni bir ölümlü trafik kazasına sahne oldu. Yıllardan beri gündeme getirilen ancak her nedense bir türlü düzenleme çalışmasını yapılmadığı, bölge halkını da defalarca sokağa döküldüğü güzergâh sabah saatlerinde kana bulandı. Geride kalan son bir hafta içerisinde yaşanan trafik kaza sayısının 15’e ulaştığı karayolunda yaşana n son kazada ise çekici ile kamyon çarpıştı. Yağış ve dikkatsizliğin neden olduğu kazada ismi belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken bir sürücüde sıkıştığı aracından itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralı olarak çıkarıldı. Yaralanan sürücü tedavi edilmek üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine(ESOGÜ) kaldırıldı.

BAŞKAN İSYAN ETTİ “DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ BEKLENİYOR”

Son bir haftada 15 kaza. Seyitgazi İlçe Belediye Başkanı Uğur Tepe,Peş,peşe trafik kazalarının yaşandığı bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı.Belediye Başkanı Tepe “Ölüm yolunda bu kaçıncı kaza, artık sayamıyoruz. Bu hafta 15 kazanın yaşandığı bu yolumuza bir önlem alınmasını istiyoruz. Artık kış aylarındayız, hava şartları ile birlikte yağmur ve kar yağışları başlayacak. Seyitgazili vatandaşlarımız artık bu yolun acilen yapılmasını istiyor. Her yıl onlarca kazanın yaşandığı bu yolda daha kaç can vermemiz gerekiyor? İnsan canı bu kadar değersiz olamaz” şeklinde tepkisini bir kez daha dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖLÜM YOLU YİNE CAN ALDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin