featured

ÖLÜM YOLU KAN KUSTU

service

Ölüm yolu can almaya doymuyor.Yıllardan beri bir türlü düzenlemenin yapılmadığı,bölge halkının sürekli isyan ettiği Seyitgazi-Kırka yolunda sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza ihbarı üzerine kurtarma çalışması için harekete geçen  itfaiye aracıda yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Karayolunun Sarıbayır mevkiinde otomobil,Seyitgazi istikametinden Kırka Mahallesinde bulunan ETİ-BOR,fabrikasına işçi götüren servis otobüsünün altına girdi.Dikkatsizlik,tedbirsizlik ve aşırı hızın neden olduğu kazada otomobilde bulunan 3 kişinin olay yerinde feci şekilde can verdiği öğrenildi.

İTFAİYECİLERDE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Sabah erken saatlerde gelen bir ihbar üzerine kaza yerine yetişmek üzere yola çıkan itfaiye aracıda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.İtfaiye erleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.Ölümlü ve yaralamalı kaza ile ilgili bölgeye trafik ve sağlık ekipleri seferber edildi.

BAŞKAN TEPE İSYAN ETTİ

Karayolunda düzenlemenin yapılması için başlattıkları eylemlerin devam ettiğini,yol için ayrıca binlerce imza toplayıp Ankara’da ilgili Bakanlığa teslim ettiklerine dikkat çeken Seyitgazi İlçe Belediye Başkanı Uğur Tepe “Daha kaç Kişinin Ölmesi bekleniyor? dedi.Başkan Tepe,aynı güzergahta son bir hafta içerisinde yaşanan kaza sayısınında 10’nu geçtiğini söyledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖLÜM YOLU KAN KUSTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin