featured

ÖĞRETMENLER TEPEBAŞI’NDA BULUŞTU

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen gecede Eskişehir’de görev yapan yaklaşık 500 eğitimci ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen dayanışma yemeği yoğun katılım ile gerçekleşti.
Altınsaray Davet Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın beraberinde CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Eğitim-İş Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Yurtman, Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, çok sayıda öğretmen ve Tepebaşı Belediyesi eğitmenleri katıldı.
Gecede öğretmenlere seslenerek günlerini kutlayan Başkan Ataç, “Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyen çocuklar yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz; gününüz kutlu olsun. Siz öğretmenlerimiz, her durum ve her durumda özveri ve fedakarlıkla çalışıyorsunuz. Geleceğimiz olan yavrularımız sizlere emanet, hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” biçiminde konuştu.
Daha sonra konuşan Milletvekili Süllü ise “Biliyoruz ki öğretmen okullarını bitirip, atanamayan öğretmenlerimiz var. Sözleşmeli öğretmenlerimiz var. Bu olumsuzlukları sizler daha iyi biliyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alabildiğiniz, tek düşüncenizin çocuklarımızı eğitmek olacağı günleri kutlamayı diliyorum. Tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum” sözlerini kullandı.
Programda öğretmenler adına söz alan Ali Fuat Soylu ve sendika temsilcileri de düzenlenen etkinlikten dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Etkinlik, Mithat Körler’in şarkıları ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRETMENLER TEPEBAŞI’NDA BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin