featured

ÖĞRENCİLER YEMEK DESTEĞİNDEN ÇOK MEMNUN

service

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti devam ediyor. Öğrenciler ise verilen yemek desteğinden memnun olduklarını belirtiyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yeni dönemde yeni yerinde öğrencileri ağırlamayı sürdürüyor.

Öğrencilere, hafta içi her gün Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanmaya yeni dönemde de devam ediyor.

Doyurucu yemekler veriliyor

Ücretsiz yemek hizmetinden çok memnun olduklarını dile getiren İrem G. “Biz buradaki yemekleri çok beğendik. Okulumuzda akşam yemekleri olmadığı için gelip burada yiyebiliyoruz. Bu açıdan çok güzel. Belediyemizin biz öğrencileri düşünmesi çok güzel. Bütçemize de katkı oluyor” dedi.

Hazar K. “Bu hizmet çok iyi. Sebebi ise okulumuzda akşam yemeği verilmiyor. Ya evde yapmak zorunda kalıyorduk ya da dışarıdan söylemek durumunda kalıyorduk. Şu an bu imkan sayesinde dışarıdan almak zorunda kalmıyoruz. Makro değerleri yüksek ve doyurucu yemekler veriliyor. Ekonomik açıdan zor dönemden geçiyoruz. Öğrencilere verilen 850 lira yeterli değil. Ancak kiramı karşılayabiliyorum. Bu hizmet nedeniyle cebimde para kalıyor. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paramız cebimizde kalıyor

Ertuğrul G. “Bizim için çok güzel bir hizmet. Çünkü memleketimizden uzakta öğrenci evinde ev yemeği bulmakta zorlanıyorduk. Ancak makarna yapıp yiyebiliyorduk. Şimdi burada karnımız doyuyor hem paramız cebimizde kalıyor hem de sulu yemek yiyebiliyoruz. Verilen hizmet çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Aleyna İsmihan Y. “Yemekleri çok beğeniyorum. Çok hoş bir sunum yapıyorlar. Et ürünleri falan da veriliyor. Burada protein olarak da beslenmemiz güzel oluyor. Tepebaşı Belediyesine bu hizmetinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Nazar I. ise, “Burada ihtiyacı olan birçok öğrenci var. Eskişehir zaten öğrenci şehri olarak biliniyor. O yüzden verilen ücretsiz yemek hizmetini çok iyi buluyorum. Yemekleri gayet hoş. Bütçemizi de iyi anlamda etkiliyor. Başta Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRENCİLER YEMEK DESTEĞİNDEN ÇOK MEMNUN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin