featured

ODUNPAZARI’NDAN 75. YIL MAHALLESİ’NDE BİNLERCE KİŞİYLE İFTAR YEMEĞİ

service
Odunpazarı Belediyesi, her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da dayanışma, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmaya devam ediyor. Yıl boyunca Erenköy Mahallesi’nde bulunan Aşevi ve Yıldıztepe Mahallesi Erdal İnönü Halk Merkezi Aşevi Yemek Dağıtım Noktasında her gün iki öğün 3 çeşit sıcak yemeği ihtiyaç sahibi
vatandaşlarla paylaşan Odunpazarı Belediyesi, bu hizmetini Ramazan Ayında da sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi, yemek paylaşımının yanı sıra 8 mahallede de iftar programı düzenleyecek.
Odunpazarı Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca 8 mahallede yapacağı iftar programının ilki 75. Yıl Mahallesi kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Eskişehir Milletvekili aday adayları, 75. Yıl Mahalle Muhtarı Asaf Karabulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.
75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. Başkan Kurt iftar programında yaptığı konuşmasında; “Bugün 75. Yıl Mahallemizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Soframız bereketli olsun. Bu sofra Halil İbrahim Sofrası olsun ve hep birlikte güzel günlere gidelim. Şu anda CHP İl Başkanımız, Odunpazarı İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve milletvekili aday adaylarımız ile huzurunuzdayız. Bütün masalarda arkadaşlarımız sizlerle tanışıyor, sohbet ediyor ve inşallah 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde Eskişehirlilerin daha güçlü ve daha güzel bir şekilde tercihini gerçekleştirmesini sağlayacağız. Türkiye 20 yıldır kötü yönetiliyor. Bu kötü yönetimden kurtulmanın zamanı geldi. 14 Mayıs değişimin zamanıdır. Hepimiz değişeceğiz ve Türkiye değişecek. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.
Başkan Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı, Odunpazarı İlçe Başkanı ve Milletvekili aday adayları ile iftar programının ardından 75.Yıl Mahallesi’nde bulunan kahveleri ziyaret etti.
Odunpazarı Belediyesi’nin iftar sofrasının sonraki programları 3 Nisan Pazartesi Çankaya Mahallesi Açık Pazar Yeri, 11 Nisan Salı günü Gündoğdu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 13 Nisan Perşembe günü Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde kuracak. İftar programları, Kırmızıtoprak Mahallesi Halk Merkezi, Orhangazi Mahallesi Halk Merkezi ve Büyükdere Mahallesi Cemevi Toprak Sahada yapılacak olan programlarla devam edecek.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ODUNPAZARI’NDAN 75. YIL MAHALLESİ’NDE BİNLERCE KİŞİYLE İFTAR YEMEĞİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin