featured

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TİYATROSU YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BELİRLEDİ

service
Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öğrencilerini belirledi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde 4 aşamada gerçekleşen Özel Yetenek Sınavında başarılı olan isimler açıklandı. Tiyatro seçmelerinde başarılı olan isimler 2 yıllık eğitim süresi boyunca; uygulama derslerinin yanı sıra, kuramsal dersler de alacak.
Aldığı ödüller ve katıldığı festivallerle adından sıkça söz ettiren Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, çalışmalarına ‘kumpanya’ mantığı ile devam ediyor. Yıl boyunca tiyatro gösterileri düzenleyen Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, aynı zamanda da tiyatro eğitimlerini de sürdürüyor.
Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu, Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Özel Yetenek Sınavı ile 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öğrencilerini belirledi. Çok sayıda adayın katıldığı tiyatro seçmelerinde, adaylar Genel Kültür, Sahne, Dans ve Şan sınavından oluşan 4 aşamalı bir sınava tabi tutuldu. Seçmelere giren ve başarılı olan 15 aday, Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun yeni eğitim-öğretim dönemi öğrencileri olarak belirlendi. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öğrencileri ise şu isimler oldu; “Ahmet Melih Şen, Batuhan Baysun, Berru Kaya, Ceren Yeltepe, Ferhat Karadaş, Feyyat Akman, Hilal Demirbaş, Kadir Özdemir, Mehmet Doğru, Melih Canoz, Mete Özmen, Oktay Ayaz, Ömer Barış Çorbacı, Sudenur Çakır, Zeliha Aksoy.”
Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 2 yıllık eğitim süresi boyunca; Sahne ve Oyunculuk Dersleri, Oyunculuk Biçemleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Dekor Tasarım, Kostüm Tasarım, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturgi gibi kuramsal dersler de verecek. Ayrıca eğitim süreci boyunca, çeşitli branşlarda atölye çalışmaları da düzenlenecek.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ODUNPAZARI BELEDİYESİ TİYATROSU YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BELİRLEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin