featured

MUZAFFER’İME DESTEK OLUN, TEK İSTEĞİM BU

service

Eskişehirli SMA Tip 2 hastası Toprak bebeğin yurtdışında tedavi olabilmesi için başlatılan kampanya tamamlanırken,  Eskişehirliler SMA Tip 1 hastası bir yaşındaki Muzaffer Kiraz’ın da yurtdışında tedavi olabilmesi için seferber oldu.  Muzaffer bebeğin kampanyasına destek için açılan kermesi ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunarak SMA hastaları ve ailelerinin seslerinin duyulmasını istedi. Çakırözer, “Hayırsever Eskişehirlililer ile yurttaşlarımızın destekleriyle bu kampanyanın da tamamlanacağına ve Muzaffer bebeğimizin en kısa zamanda talep edilen tedavisine başlayacağına inanıyorum. Ama artık devlet SMA hastası evlatlarımız ve ailelerinin feryadına kulak tıkamamalı! Sağlık Bakanlığı derhal üzerine düşen görevi, sorumluluğunu yerine getirilmeli.  Muzaffer bebeğimiz ve SMA hastası evlatlarımız istediği tedavileri artık Türkiye’de de olabilmeli” dedi.

Muzaffer bebeğin babası İsmail Kiraz ise, “Muzaffer şu an bir yaşında. Hastanede yoğun bakımda makineler ile nefes alıp veriyor. Ne olur Muzaffer’ime destek olun, tek istediğim bu” dedi.

“MUZAFFER’İME DESTEK OLUN”

Eskişehir’de SMA Tip 1 hastası Muzaffer Kiraz’ın yurtdışında tedavi olabilmesi için başlatılan kampanyaya destek amacıyla ‘Muzaffer’e Umut Ol Platformu’ tarafından açılan kermes ziyaretçilerini bekliyor. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Akköylüler Derneği’nde açılan kermesi ziyaret ederek hem kampanyaya, hem de Muzaffer bebeğin durumuna ilişkin bilgi aldı. Çakırözer, Muzaffer bebeğin babası İsmail Kiraz ve Dernek Başkanı Mehmet Doğan ile kampanyaya destek çağrısında bulundu. Muzaaffer bebeğin babası İsmail Kiraz, “Muzzaffer şu an bir yaşında, hastanede yoğun bakımda makineler ile nefes alıp veriyor. Ne olur Muzaffer’ime destek olun, tek istediğim bu” dedi.

“ESKİŞEHİR SEFERBER”

SMA Tip 1 hastası Muzaffer bebeğin tedavi olabilmesi için tüm Eskişehir’in seferber olduğunu söyleyen Çakırözer, “Akköyüler Derneğimizde imece usulu oluşturulan kermesin geliri Muzaffer bebeğin tedavisi için düzenlenen kampanyaya aktarılacak. Hem Eskişehir’deki hemşehrilerimiz, hem de Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarımıza yavrularımızın tedavi olabilmeleri için destek olmaları çağrısında bulunuyoruz. Nasıl ki Toprak bebeğimizin kampanyası tamamlanarak, tedavisi için yurtdışına gönderdiysek, inanıyorum Muzaffer bebeğimiz ve onun gibi tedavi olmayı bekleyen onlarca SMA hastası evladımız da bir an önce talep ettikleri tedaviye başlayacak. Sağlık Bakanlığı gerekli adımı atana kadar hep birlikte bu kampanyalara destek olmalıyız. Hem Muzaffer bebeğimize, hem de tedavi olmayı bekeyen yüzlerce yavrumuza umut olalım” dedi.

“TÜRKİYE’DE TEDAVİ DERHAL BAŞLASIN, AİLELER PERİŞAN OLMASIN”

Çakırözer, Sağlık Bakanlığı’nın üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmesini isterken şu çağrıyı yaptı:

“Yavrularımızın talep ettikleri tedavileri olabilmeleri için devletin bir an önce adım atması lazım. Bu ilaçların Türkiye’de devlet tarafından karşılanması lazım ki aileler perişan halde kalmasın, evatlarımızın tedavileri başlatılsın.  Sağlık Bakanlığımız, ilacı üreten firma artık bir an önce devreye girmeli ve sorumluluğunu yerine getirilmelidir.”

“YALNIZ OLMADIĞIMIZI BİLİYORUZ!”

Tüm Eskişehirlileri Muzaffer’e umut olmak için kermese davet eden Akköylüler Dernek Başkan Mehmet Doğan ise, “Yalnız olmadığımızı biliyoruz.  Muzaffer bebeğimizin tedavisi için gerekli parayı toplayacağımıza inanıyorum. Evlatlarımızın zamanla yarışıyor. Devletimiz bu yavrularımıza sahip çıksın” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUZAFFER’İME DESTEK OLUN, TEK İSTEĞİM BU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin