featured

MUTLULUĞUN YENİ ADRESİ KENTPARK KENT EVİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin ilk yapay plajının bulunduğu Kentpark’ta 2022 yılında hizmete açılan Kent Evi Nikâh Salonu evlenen çiftlerin gözdesi haline geldi. Açıldığı günden beri büyük ilgi ile karşılaşan Kent Evi için başvuruda bulunacak çiftler http://www.eskisehir.bel.tr web sitesi hızlı menü bölümünden detaylı bilgiye ulaşabiliyorlar.

Evliliğe adım atacak çiftlere kapılarını Şubat ayı başında açan Büyükşehir Belediyesi Kent Evinde oda nikahı ve salon nikahı kıyılabilecek iki ayrı konsept yer alıyor. Oda nikâhının 12 kişi, salon nikâhının ise 288 kişi kapasiteli olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, özellikle hafta sonu kıyılacak nikâhlar için vatandaşların Kent Evi’ne yoğun ilgi gösterdiklerini belirttiler. 6 aylık süre diliminde rezervasyonlu şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, evlenmek isteyen çiftlerin 0222 211 55 00 üzerinden 1640-1641 dâhili numaralı telefonlardan kendilerini arayarak randevu oluşturabileceklerini ifade ettiler.

Nikâh işlemleri hakkında bilgi almak isteyen çiftlere, müracaat işlemleri, evlenme için gerekli belgeler, nikah günü verilmesi gibi tüm bilgilendirmeleri http://www.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden sunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ayrıca çiftlere Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in mesajı ile de karşılıyor. Başkan Büyükerşen mesajında çiftlere “Sevgili gelin ve damat adayımız; yüreklerinizin bir güvercin yüreği gibi küt küt attığını biliyorum. Sizlere bir ömür boyu aynı yastığa baş koyacağınız, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.

Birbirinizi sevin. Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinize saygıda kusur etmeyin. Çocuklarınız, içinde gülücüklerin, mutluluğun ve sevginin eksik olmadığı bir evde doğsun ve büyüsün”ifadelerine yer veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUTLULUĞUN YENİ ADRESİ KENTPARK KENT EVİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin