featured

MİHALIÇÇIK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İŞBİRLİĞİ

service

Mihalıççık ilçe merkezinde bulunan Yunus Emre Caddesi üzerindeki betonarme köprü, genişletme çalışmalarının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından sıcak asfalt kaplama çalışması yapılarak sürücüler açısından güvenli hale getirildi.

Dar olan köprünün Mihalıççık Belediyesi tarafından genişletilmesi sonrası Büyükşehir Belediyesi de dolgu ve altyapı çalışmaları ile asfalt kaplama çalışmalarını yaptı.

Mihalıççık Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin işbirliğiyle yapılan çalışma sonrası Yunus Emre Caddesi kullanılabilir hale getirilerek modern bir görünüme kavuştu. Köprünün genişletilmesi sonrası trafiğin güvenli hale geldiğini belirten yol işleri yetkilileri asfalt kaplama çalışmalarında 500 tonun üzerinde asfalt kullanıldığını belirttiler.

Sürücüler yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler. Dar olan köprünün genişlediğini,tehlikenin ortadan kalktığını belirten sürücüler, mağduriyetlerini gideren Mihalıççık ve Büyükşehir Belediyelerine teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİHALIÇÇIK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İŞBİRLİĞİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin