featured

MAHMUDİYE’DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

service
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi’nin ortak çalışması tüm hızıyla devam ediyor
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi’nin, ilçedeki kapalı pazar yeri ve mesire alanında çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Mahmudiye Belediyesi tarafından kasım ayında resmi açılışı yapılan kapalı pazar yeri çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve güzelleştirmesi ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşılıyor.
Yapılan çalışma hakkında konuşan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Mahmudiye kapalı pazar yerinin vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz olanaklar içerisinde alışveriş yapabilmeleri için hayata geçirdik. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve çalışmaları ile kapalı pazar yerimizin çevre düzenlemesi yapılıyor. Çevre düzenlemesi yapılan pazar yeri ve arkasındaki mesire alanıyla birlikte 36 bin metre karelik alanın 18 bin metre karesini kapsayan alan tamamlandığında, Mahmudiyeli vatandaşlarımız aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alana kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm Eskişehir Büyükşehir Park Bahçeler Daire Başkanlığı personeline şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.
Gündoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlamasının hedeflendiğini belirtti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MAHMUDİYE’DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin