featured

MAGANDA VE HIRSIZLAR İŞBAŞINDA

service

Tepebaşı Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci Parkı’ndaki aydınlatma ve sulama sistemlerinin kabloları kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Öte yandan mahallede bulunan bir diğer parka da zarar verildi.

Tepebaşı Belediyesi’nin kent halkının hoşça ve keyifle vakit geçirebilmesi adına hizmete sunduğu parklar, hırsızlar ve şehir magandalarının hedefi oldu.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci Parkı’ndaki aydınlatma ve sulama sistemlerinin kabloları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Ayrıca sulama ve aydınlatma sistemlerin bulunduğu binanın da kapı kilidinin kırılmış olduğu belirlendi.

Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Temizyüz Sokak’ta yer alan bir diğer parkta da spor aletlerine, oyun alanlarına ve oturma banklarına, kendini bilmez kişilerce zarar verildiği görüldü. Aynı şekilde bu parkta da sulama sisteminin kablolarının çalındığı tespit edildi.

Hep birlikte sahip çıkmalıyız

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri konuya ilişkin değerlendirmelerinde, kent halkının ödemiş vergileri ile hizmete dönüşen uygulamaların, kendini bilmeyen kişilerce tahrip edilmesine seyirci kalınamayacağını belirtti. Yetkililer, vatandaşları kendilerine sunulan hizmetlere ve ortak kullanım malzemelerine sahip çıkarak zarar vermeye çalışanlara karşı, Tepebaşı Belediyesi’ne ve güvenlik güçlerine ulaşarak bu kişileri engellemeye davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MAGANDA VE HIRSIZLAR İŞBAŞINDA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin