featured

LÖSEV, ETKİNLİKLERİ İLE YENİ YILI 7 DEN 70’E UMUTLA KARŞILIYOR

service

Lösemili Çocukların 24 yıldır yanında olan LÖSEV 13 yıldır çocukluk çağı kanseri mücadelecilerine ve 11 yıldır da ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına maddi ve manevi yardımlarıyla beraber sosyal desteklerini de ulaştırıyor. Lösemili Çocuklar yeni yıl öncesi Yılbaşı partisi ile Gazebo Eskişehir’de toplanırken, yetişkin kanser hastaları da hayat bağları atölye çalışmaları ile bir araya geldi.

 

LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 24 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında yılbaşı etkinlikleri ile lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların ve yetişkin hastaların yanında. Her yıl hem hastanede tedavi gören hem de tedavilerine evde devam eden lösemi ve kanserli miniklere yeni yıl umudu aşılamaya çalışan LÖSEV önceden dilekleri alınan çocuklara sürpriz hediyelerle ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Lösemili Miniklere Kukla Şov

Lösemi ve kanserle mücadele eden miniklerin partisi 24 Aralık Cumartesi Günü Gazebo Eskişehir’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Lösemi ve kanserle mücadele eden minikler dans, müzik gösterileri ve sürprizlerle dolu partide doyasıya eğlendi. Yeni yıl pastası ve kukla şovunun da yer aldığı partide çocuklar palyaço ve süper kahraman kostümlü animatörler ile keyifli anlar yaşadı. Çocukların en önemli yeni yıl dileği ise hem kendileri hem diğer kardeşleri ve tüm çocuklar için “Sağlık” oldu.

LÖSEV Hayat Bağları

Eskişehir’de yaşayan yetişkin kanser hastaları ise Hayat Bağları programı için dün Paşa Restaurant’ın ev sahipliğinde bir araya gelerek etkinlikler ile moral depoladı.

“Yeni Yılı Umutla Bakan Gözlerle Karşılıyoruz”

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada kanserin genç yaşlı, zengin fakir ayırt etmeden tüm dünyada hızla arttığını vurgulayarak şunları kaydetti, “Uzun bir mücadele gerektiren lösemi ve kanser gibi zor hastalıklarda her an hissedilecek şekilde moral ve motivasyona ihtiyaç duyuluyor. İşte bu nedenlerle, yılbaşında da çocuklarımızı ve ailelerini yalnız bırakmıyoruz. Yeni yılı coşku içinde ve geleceğe umutla bakan gözlerle karşılıyoruz. Büyük bir aile olmanın ve dayanışmanın verdiği güçle inancımızı koruyarak lösemi ve kanserle mücadeleyi sürdürüyoruz. Tüm bağışçılarımıza yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor sağlıklı bir yıl diliyoruz”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LÖSEV, ETKİNLİKLERİ İLE YENİ YILI 7 DEN 70’E UMUTLA KARŞILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin