featured

KURYELERDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İç Anadolu Bölgesi Motosikletli Kuryeler Federasyonu Başkanı Onur Kocaoğlu, Eskişehir Jet Kurye Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Tuğba Kocaoğlu ve federasyon başkan vekili Ömer Gültekin’i ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Son olarak İç Anadolu Bölgesi Motosikletli Kuryeler Federasyonu Başkanı Onur Kocaoğlu, Eskişehir Jet Kurye Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Tuğba Kocaoğlu ve federasyon başkan vekili Ömer Gültekin, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında misafirleri Ataç’a, kuryelere yönelik gerçekleştirdikleri eğitim çalışmaları hakkında bilgi vererek, kuryeler olarak Tepebaşı Belediyesi’nin projelerine gönüllü olarak destek verebileceklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataç ise, yaz-kış demeden görevlerine devam eden kuryelere kolaylıklar dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KURYELERDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin