featured

KÜLTÜREL MİRASIMIZI YAŞATMALIYIZ

service

Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince ve Danışma Kurulu Üyesi Av. Hüseyin Akçar’ı makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyareti için İslatince’ye teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Büyükerşen ve İslatince eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İslatince, Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi’nin ulusal kültürümüzün varlıklarını yaygınlaştırmayı, genç kuşaklara aktarmayı ve halk kültürü konusunda farkındalık yaratmayı görev edindiğini belirtti. İslatince, Başkan Yılmaz Büyükerşen’in Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile çok büyük hizmetler yaptığını, ayrıca halen Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Eskişehir’e çok büyük hizmetlerde bulunduğunu kaydetti. İslatince “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile projelerde birlikte çalışmak istiyoruz. Ortak projelerde çalışabiliriz. Halk kültürüne, sanata ve bu alandaki farkındalık çalışmalarına birlikte imza atabiliriz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Büyükerşen de İslatince’ye teşekkür ederek ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını ve bu konuda katkı sunmaya hazır olduklarını bildirdi.

Ziyaret sonunda Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince, Başkan Büyükerşen’e lületaşı üzerine yapılmış cam işlemesi hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KÜLTÜREL MİRASIMIZI YAŞATMALIYIZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin