featured

JANDARMA GENEL KOMUTANI ÇETİN ESKİŞEHİR’DE

service

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ilk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy’dan sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Orgeneral Çetin, burada Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü ve Polis Haftası sebebiyle hatıra fidanı dikti.

Buradan İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Orgeneral Çetin, şeref defterini imzalayarak İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar nezdinde Polis Teşkilatı’nın 177. Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutladı.

Daha sonra Orgeneral Çetin, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Valiliğe gelişi esnasında Vali Erol Ayyıldız tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, daha sonra ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Jandarma Genel Komutanı Çetin’i ilimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ayyıldız, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir’de olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Orgeneral Çetin, Vali Ayyıldız’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Orgeneral Çetin’e bu ziyaretinde Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy eşlik etti.

Ziyaretin ardından Jandarma Genel Komutanı Çetin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir şubesini ziyaret etmek üzere Valilik binasından ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
JANDARMA GENEL KOMUTANI ÇETİN ESKİŞEHİR’DE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin