featured

İKİ BAŞKANDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

service
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli 4 Ekim 2022 Salı günü yapılacak olan Eskişehir Sanayi Odası Seçimlerine ilişkin ortak basın açıklaması yaptılar.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, gerçekleşecek seçimlere ilişkin olarak Başkan Celalettin Kesikbaş ve ekibine başarılar dileklerini iletti.
Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, yasal görev sürelerinin Ekim 2022 tarihinde sona ermesi dolayısıyla, Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinin, Eskişehir Yüksek Seçim Kurulundan 4 Ekim 2022 Salı günü yapılmasına ilişkin karar alındığını ifade etti.
Büyüyen, gelişen, yatırım, ihracat ve istihdamda Türkiye’nin önemli sanayi firmalarının çatı kuruluşu olan Eskişehir Sanayi Odasının 4 yıl önce yenilenen vizyonu ile Türkiye’nin önemli marka odalarından biri haline geldiğini söyleyen Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Önümüzdeki 4 yıl için odamız üyelerinin desteğini bekliyoruz. Eğitimden, ihracata yükselen hizmet kalitesi ile sanayicilerimizin her zaman yanındayız. Tek liste halinde oluşacak Eskişehir Sanayi Odası Meclisimiz ve Meslek Komitelerimiz Eskişehir Sanayisine yön verecek kıymetli sanayicilerimizden oluşacak” dedi.
*Celalettin Bey ve ekibine başarılar dileriz*
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli de yapmış olduğu açıklamada, Celalettin Kesikbaş ve ekibine başarılar dileyerek, “Eskişehir’imiz coğrafi olarak stratejik bir konumda bulunmaktadır. Eskişehir Sanayi Odası üyelerinin köklü bir sanayi geçmişi bulunmaktadır. Eskişehir Sanayi Odası yönetimi sanayimizin gelişimi için vizyoner çalışmalara imza atmış, Eskişehir sanayisini önemli bir noktaya taşımıştır. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celalettin Kesikbaş ve yönetimi yeniden bu göreve taliptir. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak uyum içerisinde çalıştığımız, Celalettin Bey’in yeniden adaylık sürecini destekliyoruz. Sayın Celalettin Kesikbaş ve ekibinin yanlarında olduğumuzu belirtir, başarılar dileriz” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İKİ BAŞKANDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin