featured

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak. Çocuklar, 7 saat boyunca sürecek şenlikte bayramın tadını çıkaracaklar.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Eskişehir’de bu yıl 7’ncisi düzenlenen şenlikte çocukları, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda buluşturacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek “7. Çocuk Şenliği” ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bayram tadında, eğlencesi bol bir ortamda kutlanacak.

24 Nisan Pazar günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda 10.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak 7. Çocuk Şenliği’nde müzik ve sahne şovları, spor gösterileri, oyunlar ve yarışmaların yanı sıra atölye çalışmaları ve stantlarda kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının bayram etkinlikleri yapılacak.

Şenliğe katılacak çocuklar, 7 saat boyunca çok sayıda oyun ve atölye çalışmalarıyla gönüllerince eğlenecekler.

Ücretsiz olan 7. Çocuk Şenliği’nde dans, cimnastik, çocuk tiyatrosu, zumba, bilim gösterisi, çocuk şarkıları konseri gibi birbirinden renkli etkinlikler yer alacak.

Ayrıca şenlikte ayak tenisi, beceri parkuru, mendil kapmaca, yakan top, ebeveyn ve çocuk yarışları, tekerlek, halat çekme, çuval yarışı, sumo gibi yarışlarla çocuklar ve aileler büyük heyecan yaşayacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 23 Nisan gibi dünyanın en özel çocuk bayramında tüm çocukları ve aileleri şenliğe beklediklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin