featured

GENÇLERE ÜCRETSİZ ÇAMAŞIR YIKAMA VE KURUTMA HİZMETİ

service

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençlere sunduğu ücretsiz çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti ile beğeni topluyor.

Tepebaşı Belediyesi, ekonomik koşulların gün geçtikçe zorlaştığı bugünlerde öğrencilere ücretsiz destekler sunmaya devam ediyor.

Her yıl üç noktada yer alan Gençlik Merkezlerinden on binlerce genç yararlanırken, eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda olmak üzere birçok hizmet sağlanıyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde öğrenciler için verilen çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti de gençlerden uzun yıllardır beğeni topluyor. Çamaşır yıkama ve kurutma hizmetinden ücretsiz bir şekilde yararlanan öğrenciler, hizmetten dolayı mutlu olduklarını belirtiyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Gençlik Merkezleri ve faaliyetlerine ilişkin bilgi almak isteyen gençlerin, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarını takip edebileceğini kaydetti.

Hizmetten yararlanmak üzere randevu oluşturmak ve bilgi almak isteyen gençler, Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokak No:54 adresinde bulunan 29 Ekim Gençlik Merkezi’ne, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇLERE ÜCRETSİZ ÇAMAŞIR YIKAMA VE KURUTMA HİZMETİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin