featured

GENÇ KİRACILAR HUKUKİ HAKLARINI ÖĞRENDİLER

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Barosu işbirliğiyle düzenlenen, “Genç Kiracıların Hakları Atölyesi” Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gençler, ev kiralama başta olmak üzere bu konuda merak ettikleri soruları hukukçulara yöneltme fırsatı buldular.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nin gençlere yönelik atölye, söyleşi başta olmak üzere eğitsel, sosyal ve kültürel çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Eskişehir Barosu işbirliğiyle düzenlenen “Genç Kiracıların Hakları Atölyesi” Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eskişehir Barosu adına Av. Nilseli Baran Sertkaya ve Av. Selin Özdemir tarafından gerçekleştirilen atölyede, gençlere başta kira artışları sonucunda artan mağduriyetlere karşı yapılması gerekenler olmak üzere, “Kira sözleşmesi doldurulurken nelere dikkat edilmeli? Kira sözleşmesi nasıl doldurulur? Kira artışı hangi oranda yapılır? Hukuki haklarımızı biliyor muyuz?” gibi çok sayıda soruya cevaplar arandı.

Atölyede gençler ev kiralama sırasında yaşadıklarından örnekler vererek hukukçulara merak ettikleri soruları sorma imkanı da buldu.

Atölyenin kendileri için çok faydalı olduğunu belirten gençler, “Üniversiteli genç kiracılar olarak bilmediğimiz birçok konuda bilgi sahibi olduk. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyemize ve hukuki haklarımızı bize aktaran Eskişehir Barosu’na çok teşekkür ederiz” dediler.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, düzenlenen etkinliklerle her alanda gençlerle bir arada olmaya devam edeceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇ KİRACILAR HUKUKİ HAKLARINI ÖĞRENDİLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin