featured

GAZETECİLER PİKNİK’TE BULUŞTU

service

TGS (Türkiye Gazeteciler Sendikası) Eskişehir Temsilciliği tarafından düzenlenen Basın Dayanışma Pikniği Mamuca Göleti’nde gerçekleştirildi.
Eskişehir’de çalışan gazetecilerin keyifli vakit geçirdiği pikniğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da katıldı. Organizasyonun gazeteciler için birlikteliği ve dayanışmayı büyütmek adına çok anlamlı olduğunu dile getiren TGS Eskişehir Temsilcisi Şenay Bilik Yıldırım, “Biz gazeteciler, yıllardır başka meslek gruplarının hak mücadelesini haberleştirip, onların sesi oluyoruz, şimdi ise artık sıra bizde. Ekonomik ve sosyal haklarımız için, daha iyi çalışma koşulları ve özgürlüğümüz için sesimizi yükseltme zamanı geldi.” diye konuştu. Gazetecilerin yaşadığı baskılar ve işini kaybetme korkusu ile sindirildiği bu düzenin çürümeye başladığını ifade eden Yıldırım, “Bu çürüme, yeni bir başlangıcın habercisi aslında, artık gazeteciler için örgütlenme ve birlikte güçlü olma vakti” dedi.
Pikniğe verdikleri katkı için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür eden Yıldırım, pikniğe katılanlara TGS tarafından hazırlanan kupaları hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GAZETECİLER PİKNİK’TE BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin