featured

ESTÜ’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ

service

ESTÜ’de uçurtma şenliği coşkusu yaşandı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kampüs Rekreasyon Ofisi tarafından düzenlenen “ESTÜ Uçurtma Şenliği”, 5 Haziran 2022 tarihinde İki Eylül Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu önünde yapıldı. Üniversitemizin şehre açılan yüzü olan etkinlik, 7’den 70’e yoğun ilgi gördü.

Uçurtmaların gökyüzünü renklendirdiği etkinlikte; ESTÜ Dans Kulübü ve farklı okullardan gelen öğrencilerin dans gösterileri, halat çekme oyunu, çuval yarışı ve survivor parkuru gibi aktivitelerle de katılımcılar keyifli zaman geçirdiler.  Çocuklar kadar yetişkinlerin de eğlendiği etkinlikte, yapılan çekilişlerle sponsorlar tarafından çeşitli ödüller katılımcılara verildi. Şenlikte farklı okullardan gelen özel gereksinimli bireyler ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden gelen öğrenciler de uçurtmaları ile gökyüzünü şenlendirdi.

Etkinlik hakkında konuşan Kampüs Rekreasyon Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Türkan Nihan Sabırlı,  “Pandemiden sonraki süreçte insanların stresten uzak, açık alanda özledikleri etkinliği gerçekleştirdik. Gökyüzünde bir sürü uçurtma ile birlikte çok renkli bir görüntüye sahip olduk. Öncelikli olarak üniversitemiz üst yönetimine, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, Spor Bilimleri Fakültesi’ne, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ne, Öğrenci Dekanlığı’na ve Engelli Destek Birimi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu şenliği devam ettirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESTÜ’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin