featured

ESKİŞEHİRLİLER CEZALANDIRILIYOR

service

    Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Hasan Polatkan Havaalanı’nın uçuşlara kapatılmasının gündeme gelmesiyle ilgili basın açıklaması yayınladı.

Açıklamada Eskişehir’in cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan Hava Mektebi, Tayyare Fabrikası , Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi ve günümüzde hala bu alanda hizmet veren kuruluşlarıyla bir havacılık şehri olduğunu belirten Kumru şunları söyledi:

‘’ Eskişehirliler 100 yıllık havacılık şehrinde yer alan Hasan Polatkan Havalimanı’nın geliştirilmesini , yurt içi ve yurt dışı uçuşların artmasını beklerken gündeme gelen havalimanının kapatılması konusu bizleri üzmüş ve rahatsız etmiştir.  Bu konunun gündeme gelmesinin sebebini iyi biliyoruz, yap-işlet-devret modeliyle yapılan ve garanti edilen yolcu sayısının yüzde 1’ine bile ulaşamayan Zafer Havalimanı’nın yolcu sayısını sanal olarak attırmak için Eskişehir’e bu kötülük yapılmak isteniyor. Uygulanan yanlış politikaların üzeri , yine başka yanlış politikalarla kapatılmak isteniyor. Eskişehir’in Kuzey – Güney çevre yolları, Alpu ve Seyitgazi yolları gibi sorunları varken, hemşehrilerimize bir ceza da havalimanını uçuşlara kapatılmak suretiyle kesilmek isteniyor.  Özellikle Avrupa’da yaşayan Eskişehir’li vatandaşlarımız kentimize direkt olarak uçabiliyorken, şehre 120 Kilometre uzaklıktaki bir havalimanına yönlendirilmeye çalışılıyor. Bu düşüncenin vatandaş lehine mantıklı hiçbir yanı yoktur. Yetkillere sesleniyoruz; Eskişehir’e bu kötülüğü yapmamayın, Eskişehirlileri cezalandırmayın. ‘’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİRLİLER CEZALANDIRILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin