featured

ESKİŞEHİR İHH RAMAZAN ÇALIŞMALARI İÇİN AFGANİSTAN’DA

service

2022 Ramazan çalışmaları kapsamında Afganistan’ın Tahhar ve Kunduz bölgelerinde yardım faailiyetleri için bölgeye giden Eskişehir İHH, yüzlerce ailye ve yetime gıda yardımı dağıtarak Eskişehir’de toplanan bağışları yerine ulaştırdı.
Afganistan’da iç savaşın sona ermesiyle yokluk ve açlıkla mücadele eden Afgan halkının yanında olan ve bundan sonrada olmaya devam edecek olan Eskişehir İHH, Eskişehir halkının yapmış olduğu zekat, fitre ve sadaka bağışlarını bizzat bölgeye giderek, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak dağıtmaya devam ediyor. Ramazan sonuna kadar devam edecek kampanya ile elde edilen bağışların, Afgan halkına bir nebze olsun faydalı olacağı ve ramazan ayını düzenli geçireceği düşüncesi ile başlattığı kampanyayı şehrin dört bir yanına duyuran Eskişehir İHH yönetimi ve gönüllüleri, aynı zamanda da Eskişehir de ihtiyaç sahibi 2000 aileye gıda ve market kartı dağıtarak, Eskişehir halkının yanında olduğunu göstermiştir.
Bayram için Eskişehir’li yetimlere bayramlık kampanyası da başlatan Eskişehir İHH, YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER sloganı ile yaklaşık 100 yetim aileye gıda yardımının yanında bayramlık yardımıda dağıtacaktır.
Her zaman mazlumun yanında olan, mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlara kardeşlik şuuru ve bilinci ile destek olan Eskişehir İHH ailesi, bundan sonra daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürsürmeye devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR İHH RAMAZAN ÇALIŞMALARI İÇİN AFGANİSTAN’DA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin