featured

ESKİŞEHİR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi seralarında özenle yetiştirilen rengârenk çiçekler şehri çiçek bahçesine dönüştürmeye başladı. Çalışmalar kapsamında Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin dört bir yanında çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu yıl kendi seralarında 1 milyon adet yazlık ve kışlık çiçek üretimi yaptı.
Şehri güzelleştirmek için orta caddeler, kavşaklar, refüj, parklar gibi yeşil alanlara ekilen çiçeklerin yanı sıra bayramlarda ve özel günlerde de on binlerce çiçek vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde şehrin dört bir yanında çalışma gerçekleştiriyor. Ekipler Ulus Anıtı ve Anadolu Üniversitesi önünde bulunan Yunus Emre heykeli çevresinde yaptıkları çalışma ile bölgeyi çiçek bahçesine dönüştürdü.
Büyükşehir Belediyesine ait seralarda üretimi yapılan 1 milyon çiçeğin arasında sardunya, sakız sardunya, bodrum papatyası, horoz ibiği, yıldız, zinnia, petunya ve kadife gibi çok sayıda çiçek ve bitki bulunuyor.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi yetkilileri, seralarda özenle hazırlanan çiçeklerin, cadde ve bulvarlar başta olmak üzere şehrin dört bir yanında ayrı güzellik katmaya devam edeceğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin