featured

ESGİAD HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE

service
ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Entok, Yönetim Kurulu ve üyelerden oluşan kalabalık bir heyetle Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Başkan Entok ve üyeler geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim süreçlerinin ardından güven tazeleyen ve yönetimlerinde genç iş insanlarına yer veren oda başkanlarına teşekkürlerini ileterek yapılacak iş birlikleri hakkında istişarelerde bulundu.
Ziyaretler hakkında konuşan Başkan Entok “ESGİAD olarak sadece hayırlı olsun ziyareti yapmak istemedik, daha önce yaptığımız çağrılara kulak veren ve yönetimlerinde, meclislerinde gençlere daha fazla görev ve sorumluluk veren değerli başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunmak istedik. Ayrıca ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağımız önemli bir Eskişehir projesi var. Bu proje hakkında da kısa istişarelerde bulunduk. Bizlere yani gençlere gösterilen pozitif yaklaşım ve güven adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum, ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” diye konuştu.
ETO Başkanı Güler ve ESO Başkanı Kesikbaş’ta ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin iş dünyasında aktif olarak yer almasından memnuniyet duyduklarını ve yapılacak her türlü işbirliği için hazır olduklarını ifade ederek, ziyaret adına teşekkürlerini ilettiler.
Entok ve heyeti ziyaretlerin ardından Güler ve Kesikbaş’a Eskişehir’in önemli bir simgesi olan Bor’dan yapılmış ve üzerinde “Bor gibi güçlü, sağlam ve işlendikçe değerlenen bir süreç dileriz” yazan özel bir plaket takdim edildi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESGİAD HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin