featured

ERİAD’DA GÖREV DAĞILIMI VE GENÇLİK KURULU HAMLESİ

service
Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ilk toplantı sonucu görev dağılımı şu şekilde belirlendi: Yönetim Kurulu Başkanı: Rüştü Şentuna, Başkan Yardımcıları: Hakan Korkmaz, Güven Terzioğlu, İhsan Güler, Metin Torun, Genel Sekreter: Esra Turan, Sayman: Osman Karagöz, Denetim Kurulu Başkanı: Emre Demir Üyeler: Ayla Yöntem, Sali Duran, Disiplin Kurulu Başkanı: Faruk Oktaş, Üyeler: Nihat Ülgen, Mehmet Tunca. Gerçekleşen il toplantının ardından çalışmalarına başlayan yeni yönetim kurulu ilk projeleri ERİAD Gençlik Kurulu için kolları sıvadı.
Eskişehir ve Balkan Coğrafyası Arasında Yeni Köprü
Rumelili iş insanlarının genç potansiyelini Eskişehir’e katkı sağlamak için bir araya getiren Başkan Rüştü Şentuna, gençlik kurulu ile yeni projelere imza atacaklarını belirtti. Görev dağılımı ile Başkanlığını Yasin Bakılan, Başkan Yardımcılıklarını Umut Akbaş ve Egemen Güler’in üstlendiği ERİAD Gençlik Kurulu yapılanma çalışmasının ardından projelerini hayata geçirmeye başlayacak.
Gençlik Kurulu Başkanı Yasin Bakılan, kurul ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ERİAD ailesinin gençleri olarak, bu güzel aileye ve şehrimize nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle çıktığımız yolda üyelerimizden aldığımız destekten dolayı mutluyuz. Ülkemizin göz bebeği şehirlerinden olan Eskişehir ile Balkan coğrafyası arasında, değişen dünyayı anlayan, bu doğrultuda üreten genç iş insanları olarak yeni bir köprü kuracağız. Bu dinamik yaklaşıma destek veren ve heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERİAD’DA GÖREV DAĞILIMI VE GENÇLİK KURULU HAMLESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin