featured

EOSB YÖNETİM KURULU BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’İ ZİYARET ETTİ

service

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul’da Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanlığına tek aday olarak katılan ve yeniden seçilen Nadir Küpeli, beraberindeki yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirdikleri ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e Eskişehir’in sanayi alanındaki gelişmelerini anlatan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, planladıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Nadir Küpeli, “Sizin vizyoner bakış açınızı biz de sanayi bölgemizde uyguluyoruz. Sanayi Bölgemizde, Endüstri Müzesi açmayı planlıyoruz.  Müzemizde, sanayinin ve teknolojinin gelişimini ileri mühendislik yöntemleriyle vatandaşlarımıza anlatacağız” dedi.

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaretleri için Nadir Küpeli ile beraberindeki yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Kentimizin sanayi alanında gelişimi için önemli işler yapıyorsunuz. Geçtiğimiz yıl şehrimize kazandırdığınız Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için sizleri tekrar tebrik ediyorum. Şehrimiz için gerçekleştireceğiniz projelerde başarılar diliyorum”ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EOSB YÖNETİM KURULU BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’İ ZİYARET ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin