featured

EMİRDAĞLILAR VAKFI’NDAN EMİRDAĞ ÇIKARMASI

service

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve yeni yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyaretlerde yeni yönetim ve vakıfa olan desteğini dile getiren Bilici ve Koyuncu; vakıfın çok değerli bir dönemde heyecanla hizmette olacağından şüphelerinin olmadığının altını çizdiler.

Protokol ziyaretlerinin ardından Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve yeni yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve mecliste grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ile danışma yemeğinde bir araya geldi.
Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü Irbık, Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü, Emirdağ Şöforler ve Taşıyıcılar Odası Başkanı Hayri Soysal, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, MHP İlçe Başkanı Orbay Divrikli, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergün Yardımcı ve CHP İlçe Başkan Vekili Recep Özel ile öğle yemeğinde bir araya gelen Emirdağlılar Vakfı yeni dönemin yol haritası için verimli görüşmeler yaptı.
Toplantıya Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala’nın “EMİRDAĞSIZ EMİRDAĞLILAR VAKFI OLMAZ. EMİRDAĞ İLE BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ, GÜÇLENECEĞİZ. EMİRDAĞLILAR VAKFI; EMİRDAĞLILARIN ORTAK AKLI” sözleri damga vurdu ve büyük destek gördü.
Toplantıya katılan STK ve Siyasi Parti Temsilcilerine teşekkür eden Dr. Veli Görkem Pala; Emirdağlılarla danışma toplantılarının süreceğinin altını çizdi.
Öğle yemeğinden sonra Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr .Veli Görkem Pala ve yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da esnaf ziyaretleri yaptı. Ziyaretlerde yoğun ilgi gören Emirdağlılar Vakfı oluşan güven ve beraberlik atmosferinden mutluluklarını dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EMİRDAĞLILAR VAKFI’NDAN EMİRDAĞ ÇIKARMASI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin