featured

EKON-TEK 2021 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE DÜZENLENİYOR

service

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) tarafından 5-7 Kasım tarihlerinde “21. Ulusal İktisat Kongresi (EKON-TEK 2021)” Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Merkezi’nde düzenlenecek.

Kongrede iktisat alanındaki araştırmacılarla fikir alışverişinde bulunularak, teorik ve uygulamalı araştırmalarda son sonuçları tartışmak ve gelecekteki ortak iş birlikleri için bir araştırma ağı oluşturmak için bir araya gelinecek. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongre hibrit (yüz yüze ve Zoom bağlantısı ile çevrim içi bir ortamda) biçimde düzenlenecek.

Davetli konuşmacı olarak alanında uzman pek çok isim kongreye katılım gösterirken araştırmacılar ve akademisyenler için EKON-TEK kapsamında Central Bank Review (ESCI, Scopus) Economics Literature (EBSCO) Econometrics Letters (Econ-Lit) Ekonomi-TEK International Econometric Review (EconLit) World Journal of Applied Economics (EconLit) Yıldız Social Science Review dergilerinde yayın olanakları da sunuluyor.

Kongreye aynı zamanda başkanlık eden Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Hasan Kazdağlı 5 Kasım günü kongrenin açılış konuşmalarını gerçekleştirecek.

Kongre ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler [email protected] e-mail ve  ekontek2021.teacongress.com web adreslerinden yararlanabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EKON-TEK 2021 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE DÜZENLENİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin