featured

CUMHURİYET COŞKUSU TEPEBAŞI’NDA

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi erken çocukluk eğitim merkezlerinde eğitim gören çocuklar ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkan Ataç, “Cumhuriyet’e sahip çıkan, Atatürk ilkelerinin izinden giden çocuklarımızla gurur duyuyorum” dedi.

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki erken çocukluk eğitim merkezi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları özel gösteriler ile Melih Savaş Yaşam Köyü’nde kutladı. Kutlama programına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Şenlik havasında coşkuyla geçen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde katılımcılara hitap eden Başkan Ataç, “Tarihte 28 Ekim 1923 gecesi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ diyor. Aradan 99 yıl geçti. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyet özgürlük, hukuk devleti, laiklik, Atatürk’ün devrimleri demektir. Bugün eğer burada toplanabiliyorsak, özgürce bu vatanda yaşayabiliyorsak Cumhuriyet sayesindedir. Eğer Cumhuriyet olmasaydı bugün belediye başkanı, doktor, milletvekili, öğretmen, cumhurbaşkanı olamazdık. Bugün bir kez daha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnetimizi ilan ediyoruz. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Cumhuriyet’e sahip çıkan, Atatürk ilkelerinin izinden giden çocuklarımızla gurur duyuyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” sözlerini kullandı.

Daha sonra minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sahnelendi. Başkan Ataç, çocuklar ve veliler, hep bir ağızdan marşlar söyleyerek 29 Ekim coşkusunu yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CUMHURİYET COŞKUSU TEPEBAŞI’NDA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin