featured

ÇOCUKLARDAN ALZHEIMER HASTALARINA 14 ŞUBAT HEDİYESİ

service

Tepebaşı Belediyesi’nin destekleri ile Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Çocukların Atila Özer Karikatürlü Ev’de çizdiği resimler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Alzheimer hastası büyüklerine armağan edecek.

Tepebaşı Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Atila Özer Karikatürlü Ev’de düzenlenen etkinlikte Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu, Alzheimer hastaları için resim yaptı. “Bu kalp seni unutur mu?” adlı etkinliğe katılan 15 çocuk, sevgilerini yansıttıkları resimler yaptı. Çocuklar, “Hayatın her anında bizden sevgilerini ve desteklerini hiç eksik etmeyen Alzheimer hastası sevgili büyüklerimize duyduğumuz sevgiyi ve onlara verdiğimiz önemi bir kez hissettirebilmek adına bu etkinliği düzenledik. Her fırsatta yanlarında olduğumuz sevgili büyüklerimizle pandemi sebebiyle ayrı ortamlarda olsak da kalben her zaman yanlarındayız” dedi.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de çalışmada emeği geçen genç ressamlara ve öğrenci koçu Sema Şirvan’a teşekkür belgesi takdim etti. Çocukların ellerinden çıkan resimler, 14 Şubat’ta Alzheimer hastalarına hediye edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLARDAN ALZHEIMER HASTALARINA 14 ŞUBAT HEDİYESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin