featured

ÇOCUKLARA DOĞADA EĞLENCELİ EĞİTİM

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve AKUT işbirliğiyle düzenlenen eğitimlerde çocuklar, doğal ortamda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar.

 

Büyükşehir Belediyesi, eğitim yılının tamamlanması ve tatilin başlaması ile birlikte çocuklara yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği özel etkinliklerle çocuklara unutamayacakları 2 gün yaşattı. AKUT Eskişehir ekibi ile işbirliği yapılarak 2-3 Temmuz’da Sarıcakaya Kozlu Bahçe’de düzenlenen etkinliklerde 48 çocuk ve ailelerine eğitim verildi.

Eğitim öncesinde “Ezgi Hoca Oraletin Dünyası” ile çocuklarla eğlenceli oyunlar oynanırken, Vantrolog Ezgi Eryiğit’in gösterisi çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Kukla diyaloglarını dudaklarını oynatmadan karnından seslendirerek gösteriyi gerçekleştiren Ezgi Eryiğit’in muhteşem performansı çocuklar tarafından uzun süre alkışlandı.

Oyunların yanı sıra AKUT Eskişehir ekibi tarafından temel kampçılık, telsiz kullanımı, kentsel kurtarma malzemeleri gibi eğitimler gerçekleştirildi.

Çocuklar eğitim sırasında merak ettiklerini uzmanlara sorarak ve uygulamalı görerek öğrenme şansı yakaladı. Çocuklar ve veliler, düzenlenen etkinlikler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne ve Çocuk Hakları yetkililerine teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLARA DOĞADA EĞLENCELİ EĞİTİM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin