featured

ÇOCUKLAR BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADI

service

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama etkinlikleri kapsamında, Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda program düzenlendi.
Programa; Vali Erol Ayyıldız , Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ,Vali Yrd. Akın Ağca, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Uslu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar,askeri ve mülki erkân,İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre kamu kurum müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre bir konuşma yaptı. Müdür Töre konuşmasında, “23 Nisan 1920, bağımsız Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı ve İstiklal mücadelemizde essiz bir kahramanlık destanı yazan milletimizin iradesini hayata geçirdiği gündür. Bugün, vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve özgürlüğümüz için yılmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının günüdür. Bugün, devletimizin kuruluşunun; milli, demokratik ve çağdaş yeni Türk Devleti’nin doğuşunun 102. yıldönümüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, güçlü ve mutlu Türkiye’yi, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir” dediği çocuklarda görmüş, böylesine önemli bir günü onlara bayram olarak armağan etmiş, böylelikle yarınlarımızı şekillendirecek olan çocuklarımıza verdiği değeri en güzel şekilde göstermiştir” dedi.
Konuşmanın ardından minik öğrenciler 23 Nisan şiirlerini okudu. Ardından pilot okul olarak seçilen okulların öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.
Törenin sonunda programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri tek tek tebrik eden Vali Erol Ayyıldız, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLAR BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin