featured

ÇATÖREN KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TEPE’YE ZİYARET

service

Çatören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlık görevine seçilen Serkan Köse, yönetimi ve Çatören Mahallesi Muhtarı Cengiz Gül Başkan Tepe’yi makamında ziyaret etti

Çatören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serkan Köse, dernek çalışmaları hakkında Başkan Tepe’ye bilgi verdi. “Köyümüzü ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşımak için dernek çalışmalarına devam ediyoruz. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin deneyimlerinden faydalanmak ve desteğini almak için kendisini ziyaret ettik. Başkanımız Uğur Tepe ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Çatören Mahalle Muhtarı Cengiz Gül, ‘Çatören mahallemizi hep birlikte daha ileriye götürmek için Başkanımız Uğur Tepe’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bizlere ve derneğimize olan ilgisi ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ederim.

Ziyaret ile ilgili Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe;

Öncelikle Çatören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilen Serkan Köse’yi ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Hemşeri dernekleri kültür ve geleneklerin yeni nesillere aktarılmasında büyük öneme sahip, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Seyitgazi Belediyesi olarak hemşeri dernekleri ile işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Çatören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serkan Köse’ye, yönetimine ve Çatören Mahallesi Muhtarı Cengiz Gül’e teşekkür ediyorum.’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇATÖREN KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TEPE’YE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin