featured

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMPÇILARA MÜJDE

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Frig Vadisi’nin kalbi olan Yazılıkaya’ya turizm sezonunun başladığı bugünlerde içerisinde tüm imkanların bulunduğu bir kamp alanı oluşturup ücretsiz olarak hizmete açtı.

İç turizmin gözdesi ve son yıllarda şehir turizmi ile adını duyuran Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin bu yönde çalışmaları artarak devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de turizm hareketliliğine büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, kamp severler için bir düzenleme yaptı.

Bu kapsamda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Han İlçesi Yazılıkaya Mahallesi’nde doğa ile iç içe kamp yapmak isteyenler için kamp alanı oluşturdu.

Binlerce yıllık gizemli tarihi ile büyük bir dünya mirası olan Yazılıkaya Anıtı (Midas) ile komşu olan kamp alanında, 4 araçlık karavan alanı, turlar için 4 otobüslük alan, 7 araçlık da otomobil park yeri oluşturuldu. Ayrıca çadır kamp alanı da düzenlendi. Bölge girişine bir de güvenlik noktası oluşturuldu.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Araçlarıyla gelecekler dışında çadır kampını sevenler için de bölgede çadır kamp alanı ayrıldı. Ayrıca ahşap çadır kamp platformu kuruldu. Kamp ve geziler için gelecek turistlerin rahat ve konforlu bir gezi yapabilmesi için kamp alanında duş, tuvalet ve ihtiyaçlarını karşılayacakları bir de kafe bulunuyor. Doğa sevenleri, doğa ile iç içe bir tatil düşünenler Yazılıkaya sizleri bekliyor” dediler.

Yetkililer hizmete açılan kamp alanının ücretsiz olarak misafirlerini ağırlayacağını belirtti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMPÇILARA MÜJDE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin