featured

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERE İKİ BÜYÜK PARK

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Mahmudiye merkez ve Seyitgazi Doğançayır mahallesine iki büyük park kazandırıyor. Mahmudiye’deki park tamamlanırken,  Doğançayır’da bulunan Nazım Hikmet Parkı projesinde ise yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehirlilerin aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alan çalışmaları kent merkezinin yanı sıra kırsal ilçelerde de tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ilk olarak Mahmudiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar çevresindeki düzenlemeleri tamamladı. Pazar çevresi ile tesisle bitişik mesire alanı bölgesini kapsayan toplam 18 bin metrekarelik alanda yürüyüş yolları, kamelyalar, peyzaj çalışması, bitki ve ağaç dikimleri olmak üzere yapılan çalışmalar tamamlanarak Mahmudiye Belediyesi’ne teslim edildi. Düzenleme nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden vatandaşlar, ilçenin merkezinde güzel bir yeşil alana kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Seyitgazi ilçesi Doğançayır mahallesinde bulunan 23 bin 427 metrekare alana sahip Nazım Hikmet Parkı çalışmalarına da başladı. Proje kapsamında yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve piknik masaları yerleştirilerek oturma alanları oluşturulacak. Hazırlanan peyzaj projesi doğrultusunda gerekli alt yapı (elektrik, su tesisatı), sert zemin uygulamaları tamamlanırken, bitkisel uygulamalar ise devam ediyor. Bitki dikimi ve çim ekimi faaliyetlerinin sürdürüldüğü alanda çalışmalar tamamlanarak, park vatandaşların hizmetine açılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERE İKİ BÜYÜK PARK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin