featured

BAŞKANLAR, ESKİŞEHİRDEKİ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

service

Kürtün İlçesi Belediye Başkanı Enver Şen ,Özkürtün Beldesi Belediye Başkanı Yakup Turgut ve  beraberindeki heyet Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Dernek Başkanı İrfan Ataman dernek faaliyetleri hakkında başkanlara ayrıntılı bilgiler verdi. Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Üyeleride hazır bulundu.

İstanbul’da Gümüşhane tanıtım günleri sonrası dönüş yolunda Eskişehirdeki hemşehrilerini ziyaret etmek istediklerini söyleyen Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen: “Eskişehir ilimizin benim hayatımda ayrı bir yeri ve önemi vardır. 1980 yıllarda bu şehirde kaldım. Eskişehir güzel bir şehir. Sizleri bir arada bu dernek çatısı altında birlikte görmekten son derece mutluyum. Akrabalarım var bu şehirde yaşıyorlar. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Dernek yeriniz çok güzel. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Sizleri yaz tatilinde memleketinize davet ediyor misafir etmek istediğimi belirtmek istiyorum.” dedi.

Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut’ta ziyarette yaptığı konuşmada dernek yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi:” Eskişehir de siz kıymetli hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Yolunuz Özkürtün Beldesine düşerse misafirimiz olun. Yazın bizim oralar çok güzeldir. Buyurun gelin. Memleketten bir isteğiniz olursa haber vermeniz yeterli. Eskişehir’deki tüm hemşerilerime en kalbi selam ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren  Dernek Başkanı İrfan Ataman yönetim kurulu adına ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Özellikle Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen’in Derneğimize karşı güler yüzü, maddi manevi desteği bizim için çok değerlidir. Başkanlarımızı bir arada görmek biz gurbette yaşayan Gümüşhanelileri mutlu etmiştir.Sağolunuz var olunuz. Eskişehirde Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum.Bu dernek yerimizi satın alarak siz kıymetli başkanlarımızı kendi yerimizde ağırlıyoruz. Dernek faaliyetlerimiz pandemi sonrasında kaldığımız yerden devam ediyor. Eskişehirde nitelikli bir derneğiz.Eskişehir’imizin sosyal ve külürel yaşamına katkı sunuyoruz” dedi.

Ziyarette Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen Dernek Başkanı İrfan Ataman’a gümüş işlemeli tabak hediye etti. Belediye başkanları derneğin anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.Daha sonra dernek ofisinden birlikte çıkılarak  kısa bir Eskişehir turuyla ziyaretler devam etti. Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen yıllar önce çalıştığı Arifiye Mahallesindeki iş yerinin önüne gelince duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Şen burada yaşadığı bazı anılarından bahsetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKANLAR, ESKİŞEHİRDEKİ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin