featured

BAŞKAN TEPE’DEN SEYİTGAZİ’YE GELEN DEMREMZEDELERE ZİYARET

service

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Meclis Üyeleri Ertuğrul Gazi Uzun, Halis Şen ve Seyitgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ergin Erol, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Seyitgazi’ye gelen depremzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Meclis Üyeleri ve Çevre Kontrol Müdürü, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 11 ilimizi derinden etkileyen asrın felaketi olarak adlandırılan depremler sonrasında Seyitgazi’ye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Dünya tarihinin en çok can kayıplı deprem felaketlerinden biri olan, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde yıkımlara sebep oldu. Depremler sebebiyle 40 bini aşkın vatandaş hayatını kaybederken milyonlarca vatandaş evsiz kaldı.

Deprem anında ve sonrasında yaşadıkları bu zorlu süreci anlatan aileler, kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini iletti. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe: ‘Yaraları sarmak, üzüntülere teselli olabilmek için deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede ailelerimizi ziyaret ettik. Seyitgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte aşacağız, yaraları birlikte saracağız.’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN TEPE’DEN SEYİTGAZİ’YE GELEN DEMREMZEDELERE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin