featured

BAŞKAN KURT ESKİŞEHİR KİTAP KULÜBÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

service
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Kitap Kulübü tarafından Hamamyolu Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya katıldı. Eskişehir’de böyle bir kulüp kurulmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kurt, kitapseverlerden kulüp ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Başkan Kurt, buluşma sırasında, kulüp üyelerine kitap hediye etti.
Eskişehir Kitap Kulübü, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği buluşmaların sonuncusunu Odunpazarı Belediyesi’nin Sanat Köprüsü altında bulunan Hamamyolu Kütüphanesinde düzenledi. Çok sayıda kitapseverin yer aldığı toplantıya, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.
Kitapseverlerle bir araya gelen Başkan Kurt, Eskişehir’de kitap kulübünün olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Eskişehir Kitap Kulübünün çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin kütüphaneleri ile ilgili kulüp üyelerine bilgili verdi. Türk edebiyatının usta kalemlerinin adlarını bu kütüphanelerde yaşattıklarını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi kütüphanelerinin kapılarının tüm kitapseverlere açık olduğunu vurguladı. Başkan Kurt, toplantıya katılan Eskişehir Kitap Kulübü üyelerine günün anısına kitap hediye etti.
Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’nin kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Eskişehir Kitap Kulübü üyeleri, Başkan Kurt’un toplantılarına katılmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Eskişehir Kitap Kulübü üyeleri, kendilerine verdiği destek ve hediye ettiği kitaplar için Başkan Kurt’a teşekkür etti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KURT ESKİŞEHİR KİTAP KULÜBÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin