featured

ATAMIZA VE ESERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

service

ADD Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman yaptığı açıklamada “Büyük Önderimiz Atatürk’ü, aramızdan bedenen ayrılışının 83. yılında sonsuz sevgi ve özlemle anıyoruz. Atamız bedensel olarak aramızdan ayrılsa da düşünce ve ilkeleri ile her zaman, her koşulda yaşamaya devam edecektir.

Büyük Kurtarıcımız yokluklar içinde, kan ve ateşten yeniden bir vatan, yeniden bir ulus yaratmıştır. Birinci Dünya Savaşı sonrası Atamızın önderliğinde Ulusal Kurtuluş Savaşı verilmiş, dünya tarihinde ilk kez emperyalizme diz çöktürülmüştür. Daha sonra savaştan çıkmış, her şeyini yitirmiş bir ulus, Büyük Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Yanmış ve yıkılmış bir ülkeden yeni bir Türkiye yaratmıştır.

Büyük Atatürk’ü sağlığında suikastlarla, ihanetlerle yok etmeye çalışanlar, aramızdan ayrıldıktan sonra da O’nu yalanlarla, iftiralarla unutturacaklarını sandılar. Atatürk ilke ve devrimlerini yok etmeye çalıştılar. Ama tam tersine iç ve dış bedhahlar saldırdıkça büyüdü, yalancılar unutturmak istedikçe güçlendi. Çünkü haklıydı, ahlaklıydı, namusluydu, aldanmıyor, aldatmıyordu, bilimi rehber edinmiş, katıksız bir devrimciydi.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, tüm bu gelişmelere karşın her koşulda Atamıza ve eserlerine sahip çıkacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATAMIZA VE ESERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin