featured

AK TEPEBAŞI’NDAN MAHALLE BULUŞMALARI

service

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı bir dizi haftalık programları içerisine Mahalle Buluşmalarını da ekledi.

 

Her hafta belirli mahalle yönetimleri ile bir araya gelerek, teşkilat içi projelerin, mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantılar gerçekleştiriliyor.

 

İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında gerçekleştirilen buluşmalarda, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş, Gençlik Kolları Başkanı Kerim Furkan Aksın, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Teşkilatının katılımıyla, pandemi koşullarına dikkat edilerek gerçekleştiriliyor.

 

Danışma Meclisi Toplantısı havasında gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları ile ilgili İlçe Başkanı Çizmelioğlu, “Biz AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak, kongremiz sonrası pandemi koşullarının gerektirdiği gibi programlarımızı sürdürüyoruz. Haftanın hergünü hemşerilerimizin, teşkilatımızın her bir üyesinin yanında olmak, dinlemek ve AK Partimizin Ülkemize ve Şehrimize kattığı değerleri anlatmak için programlarımızı sürdürüyoruz.

 

Bu kapsamda önce mahalle buluşmalarımızı tamamlayarak ardından ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantı’mızı yakın bir tarihte gerçekleştireceğiz.

 

Bugün ile birlikte üç program ile 9 Mahallemizle buluştuk. Mahalle başkanlarımız, komisyon üyelerimiz ve partililerimizin katıldığı bu buluşmalar bizim aile meclisi toplantılarımızdır. Fikirlerimizi ortaya koyarak, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına bir tuğla daha eklemenin gayretindeyiz.

 

Bizler bir dünya liderinin, dünya mazlumlarının hamiliğini yapan bir önderin davasının neferiyiz.

 

Bu düstur ile ilçemizin her sokağına, bu ilçede yaşayan her bir hemşerimize dokunmaya her zamankinden daha çok gayretle devam edeceğiz.

 

Toplantılarımıza katılan ve mahallelerimizde gayretle çalışmalarını sürdüren tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK TEPEBAŞI’NDAN MAHALLE BULUŞMALARI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin