featured

AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

service
Vali Erol Ayyıldız, Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Çarşı Camii önünde vatandaşlara irmik helvası ve şerbet ikramında bulundu.
Eskişehir’de Ahilik Haftası programı, İl Müftüsü Bekir Gerek’in Bereket Duası ile başladı.
Etkinlik, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ekrem Birsen, oda üyeleri ve esnafın katılımlarıyla gerçekleşti. Çarşı Cami kapısında konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ekrem Birsen; “Haftamızın geleneksel hale getirilmesinde başta valimize, müftümüze ve çarşı camisi imam hatiplerine huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bu geleneğimizle etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecektir. İnşallah kazasız belasız bol bereketli günlerde ticaret yapmayı Allah hepimize nasip etsin diyerek. Hepinize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Odamız adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Ardından Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından Bereket Duası okudu. Kutlamalara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yapılan etkinlikte Vali Erol Ayyıldız vatandaşlara ve basın mensuplarına irmik helvası dağıttı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin