featured

SİYAH BEYAZ ESKİŞEHİR

service

Eskişehir Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubunun yaşantımızdaki gerçek renklerin dışına çıkarak, siyah ve beyaz birbirinden güzel Eskişehir fotoğraflarından oluşan “Siyah Beyaz Eskişehir” fotoğraf sergisi Espark AVM’de açıldı.
Küratörlüğünü Eskişehir Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu Başkanı Ümit Özcan’ın üstlendiği  “Siyah – Beyaz Eskişehir” fotoğraf sergisi Espark AVM’de  sanatseverlerle buluşurken açılışa Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Saltık, Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.  Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy açılışta yaptığı konuşmada sergide emeği geçenlere teşekkür ederken, “Öyle bir hız çağında yaşıyoruz ki sanki hayat bizimle başlayıp bitiyor. Oysa öyle değil. Arkada çok köklü bir miras var.” dedi.
Akçasoy “Fotoğraf Çalışma Grubumuzun verdiği ve bugüne kadar yoğun ilgi gören Temel Fotoğraf Eğitimleri’ne katılan gönüllülerimizin eserlerinin yer aldığı “Siyah Beyaz Eskişehir” fotoğraf sergimizle birlikte güzel şehrimizin görsel hafızasını destekleyerek, geleceğe miras bırakmayı amaçladık. Sergimize ilgi gösteren tüm sanatsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Saltık ise, Eskişehir Kent Konseyi’nin her zaman duyarlı ve başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, tebrik ettiğini söyledi. Açılışta sergi hikâyesinden bahseden Fotoğraf Çalışma Grubu Başkanı Ümit Özcan, öncelikle kent konseyine destekleri için teşekkür ettiğini söyleyerek, “şehirde mekanlar bir enerji yayar. Fotoğrafçılar da bu enerjiyi çekerler. Fotoğrafçılık fotoğraf çekmenin ötesinde, mekanların yaydığı enerjiyi görüp, kareye yansıtmayı gerektirir. Sergi şehrimizin farklı mekanlarında fotoğrafçılarımızın gözüyle çekilen kareleri de bir uyum ve bütünlük içinde izleyiciye sunuyor”dedi.
Konuşmaların ardından Çalışma Grubu Başkanı Özcan’a teşekkür belgesi takdim edilerek, sergi gezildi. Sanatseverler Sergiyi 28 Mayıs’a kadar 10.00-22.00 saatleri arasında Espark AVM’de gezebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİYAH BEYAZ ESKİŞEHİR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin